Om Tinglev Gulvmontering

Om os

Tinglev Gulvmontering

Firma etableret i 1991 af Ib Iversen Firmaet oprindeligt startet som gulvfirma, hvor man kun lavede hårde og bløde belægninger til industri- og skolebyggeri samt linoleum / vinyl i badeværelser. Det udviklede sig hurtigt til flere nicher, som f.eks. fugtspærring af undergulve med epoxy, udførelse af industrigulve med epoxy, slibning med diamantsliber, opbygning af undergulve til industrien samt opretning til trægulve. 

Mere end 20 års erfaring: Tinglev Gulvmontering har efterhånden eksisteret i mere end 20 år og har specialiseret sig inden for renovering og beskyttelse af industrigulve. Sin størrelse til trods klarer firmaet ofte opgaver på flere tusinde kvadratmeter. Desuden er firmaet på grund af sit totaltilbud på gulvområdet blevet fast gulventreprenør hos flere større danske industrivirksomheder. 

Totaltilbud: En gulvrenovering er aldrig bedre end forarbejdet. Derfor tilbyder Tinglev Gulvmontering at udføre alle trin af arbejdet.

  • Afrensning / Diamantslibning fræsning
  • Udlægning af flydemørtel / Pumpning
  • Reparation og spartling
  • Certifikat/Fugtspærring
  • Gulvmaling /Epoxy belægninger
  • Gulvbelægning/linoleum/vinyl/trægulv/Badeværelser
 

Kvalitet: Arbejdet udføres med dokumentation for det udførte arbejde. I forbindelse med fugtspærring er kvalitetssikring ved hjælp af poretestning en del af jobbet. 

Samarbejde: Tinglev Gulvmontering indgår også som underentreprenører på specielle dele af renoveringen, som ellers ville kræve investering i udstyr til eks. slibning og udlægning af flydespartel. 

Besigtigelse og tilbud: En besigtigelse af opgaven er en naturlig forudsætning for et rigtigt valg af gulvløsning og i den sidste ende for et tilfredsstillende resultat. Tinglev Gulvmontering giver gerne tilbud på flere løsningsmodeller, som kan anvendes på det aktuelle underlag og leve op til de specificerede krav.

Tinglev Gulvmontereing

V. Ib Iversen
Rugmarken 12
6360 Tinglev
CVR: DK15043180

Leveringsadresse:
Mads-Clausensvej 7
6360 Tinglev

Firma

Kontakt

Info@tinglevgulv.dk

+45 40 13 52 28

© 2023 Tinglev Gulvmontering

Dette websted bruger cookies til at give dig den bedste browseroplevelse.

Accepter
Afvis