banner

fugefrie epoxygulve

"Epoxy er velegnet til alle brancher og områder: fra industri til private hjem, fra gulve til vægge – selv stålspåns i havnebassiner. Kun fantasien sætter grænser!"

Miljøvenlige fugefrie gulve

Sejelastisk emissionsfri industrigulvbelægning til anvendelse på beton, stål, træ, asfalt samt tidligere behandlinger i epoxy, anhydrit og magnesit. Den glatte udførelse uden tilsat kvarts giver en trinlydsdæmpende, fugefri og rengøringsvenlig gulvbelægning med mulighed for dekorativ udformning. Belægningen er velegnet til anvendelse i både bolig- og erhvervsbyggeri samt i skoler, børnehaver, sygehuse og lignende, hvor der er krav om mindst mulig belastning af rumluften. Tinglev Gulvmontering anvender vi belægninger der har VOC < 1% for et bedre indeklima.
Kontakt

Kontakt for at få tilbud eller løsningsforslag til hvordan du skal have udført dit gulv.

Kvalitet

Arbejdet udføres med dokumentation for det udførte arbejde. I forbindelse med fugtspærring er kvalitetssikring ved hjælp af poretestning en del af jobbet

Samarbejde

Tinglev Gulvmontering indgår også som underentreprenører på specielle dele af renoveringen, som ellers ville kræve investering i udstyr til eks. slibning og udlægning af flydespartel.

Kontakt os

info@tinglevgulv.dk
telefon 40 13 52 28 Send en mail