banner

Maling af epoxygulv

"Tinglev Gulvmontering er specialist i udførelse af epoxygulve og PU-gulve"

Epoxygulve og PU-gulve

Epoxygulv er det stærkeste gulv i branchen og er tre gange så stærk som betongulve, hvorfor netop denne type gulve er særligt populære i industrien eller andre steder, hvor gulvet bliver ekstra udsat for tunge maskiner eller anden megen daglig trafik og slid. ​ Epoxygulve kan fås i et utal af farvevarianter, og vi rådgiver og vejleder gerne, så du får lige præcis det gulv, du ønsker.
Kontakt

brug kontaktformularen for at få et tilbud eller information på med dit projekt eller gulv.

Det er oplagt at bruge epoxymaling på dit garage- eller værkstedsgulv. Et gulv malet med epoxymaling er modstandsdygtigt over for stort set alle typer kemikalier, terpentin- og oliebaseret maling m.m. Du kan blot tørre spild op uden at efterlade spor eller pletter. Hvis du bruger epoxymaling i køkkenet, får du et ekstremt stærkt underlag, som uden problemer kan holde i mange år til den aktivitet, der er i et køkken med børn, madlavning og stor gennemgang. Du kan bruge epoxymaling på både beton og træ. Selvom sliddet på et stuegulv ikke er så stort, kan det alligevel være en god idé at vælge epoxymaling i stuen. I løbet af nogle år vil man nemlig kunne se, at der er gået mere omkring spisebord og på vej til og fra døre. Det undgår du ved at male med epoxymaling. Dit badeværelse kan blive rigtig flot og praktisk med en gang epoxymaling. Du kan male direkte på vådrumssikringen på en pudset mur i brusenichen. Du kan også blande epoxysand i malingen, så gulvet bliver skridsikkert. Du kan sagtens male på tidligere malede fliser og lakerede gulve.

Kvalitet

Arbejdet udføres med dokumentation for det udførte arbejde. I forbindelse med fugtspærring er kvalitetssikring ved hjælp af poretestning en del af jobbet

Samarbejde

Tinglev Gulvmontering indgår også som underentreprenører på specielle dele af renoveringen, som ellers ville kræve investering i udstyr til eks. slibning og udlægning af flydespartel.

Kontakt os

info@tinglevgulv.dk
telefon 40 13 52 28 Send en mail